Airco servicebeurt

Klaar terwijl u wacht!

 

Een Aircoservicebeurt. Klaar terwijl u wacht!

De servicebeurt houdt het volgende in:

– Vacumeren en afpersen van het systeem
– Aircosysteem leeghalen
– Aircosysteem vullen met het aircogas (R134A) en toevoegen van UV middel.
– Aircopomp olie toevoegen/verversen
– Controleren van de cabinetemperatuur en de werking

Dit is precies wat wij of de dealer altijd tijdens een aircoservice uitvoeren.

Als uw systeem een lekkage heeft wordt u hiervan op de hoogte gebracht.

Afspraak maken


Aircosensor (druksensor) airco leiding, aircopomp, airco check, condensor

Wij zijn gespecialiseerd in all voorkomende soorten airconditioning systemen.

Alle zaken aangaande de airco van uw auto als airco sensor (druk sensor) airco leiding, aircopomp, aircocheck, condensor voorstaan specialismen die men beter aan de specialist kan overlaten. Guus Car Service is als BOSCH gecertificeerde werkplaats ook op dit gebied het beste adres in de regio. Dit is ongeacht de leeftijd van uw auto. Bij jonge auto’s wordt altijd gewerkt met volledig behoud van fabrieksgaranties. Guus Car Service heeft om reden van zijn BOSCH certificatie ongelimiteerd toegang tot de onderhoudsgegevens van alle actuele modellen. Zo kunt u dus ook bij alles op het gebied van airconditioning bij voornoemde zaken als airco sensor (druk sensor) airco leiding, aircopomp, aircocheck, condensor uitstekend bij ons terecht.

Bij Guus Car Service vindt u een uitgebreid aanbod aan aircodelen.

Wij voeren de volgende merken:

  • Weaco
  • Wezel
  • Hella
  • Climax
  • Era

Pechhulp

€ 49,95 per jaar voor 24/7 pechhulp in eigen woonplaats, Nederland én Europa

€ 49,95 per jaar voor 24/7 pechhulp in eigen woonplaats, Nederland én Europa? Voor auto, caravan en aanhanger? U vraagt zich vast of hoe wij zoveel goedkoper kunnen zijn ten opzichte van de prijzen van ANWB en Route Mobiel.

Pows.nl koppelt mobiliteitsservice (registratie) aan uitgevoerd auto onderhoud. Een goed onderhouden auto zorgt tenslotte voor een (veel) kleinere kans op pech. Bij onze concurrenten is onderhoud geen vereiste om mobiliteitsservice af te sluiten. De kans op pech is daarmee een stuk groter en daarom al verwerkt in de kosten van lidmaatschap. Iemand met een goed onderhouden auto betaalt op deze wijze veel te veel voor pechhulp van ANWB en Route Mobiel. Dat kan anders en dát bewijzen wij al sinds 2015!

1 jaar 24/7 mobiliteitsservice met uw auto, caravan én aanhanger! Pechhulp in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa en dit voor slechts € 49,95 per jaar!

Welkom bij Pechonderwegservice.nl. Sinds juni 2015 dé aanbieder van de meest volledige en voordelige mobiliteitsservice van Nederland! 24/7 binnen- en buitenland hulp bij autopech, pech met de caravan en/of aanhanger en inclusief woonplaats pechhulp service voor slechts €49,95 per jaar! Geen eigen risico, geen eigen bijdrage bij autopech. Een goede en complete mobiliteitsservice waarbij u bij onverhoopte pech snel uw weg kunt vervolgen! In Nederland zijn wij gemiddeld binnen 35 minuten ter plaatse!

€ 49,95 per jaar voor 24/7 pechhulp in eigen woonplaats, Nederland én Europa? Voor auto, caravan en aanhanger? U vraagt zich vast of hoe wij zoveel goedkoper kunnen zijn ten opzichte van de prijzen van ANWB en Route Mobiel. Neem contact met ons op voor meer informatie >>

Warm de winter door met de GRATIS wintercheck bij Guus! Afspraak maken>

 

Wintercheckpromoguus

Voorkom verrassingen, doe nu kosteloos de winter(sport)check bij Guus aan uw auto!☎️ 0181-310769

Geplaatst door Guus Car Service op maandag 13 februari 2017