€ 49,95 per jaar voor 24/7 pechhulp in eigen woonplaats, Nederland én Europa? Voor auto, caravan en aanhanger? U vraagt zich vast of hoe wij zoveel goedkoper kunnen zijn ten opzichte van de prijzen van ANWB en Route Mobiel.

Pows.nl koppelt mobiliteitsservice (registratie) aan uitgevoerd auto onderhoud. Een goed onderhouden auto zorgt tenslotte voor een (veel) kleinere kans op pech. Bij onze concurrenten is onderhoud geen vereiste om mobiliteitsservice af te sluiten. De kans op pech is daarmee een stuk groter en daarom al verwerkt in de kosten van lidmaatschap. Iemand met een goed onderhouden auto betaalt op deze wijze veel te veel voor pechhulp van ANWB en Route Mobiel. Dat kan anders en dát bewijzen wij al sinds 2015!

1 jaar 24/7 mobiliteitsservice met uw auto, caravan én aanhanger! Pechhulp in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa en dit voor slechts € 49,95 per jaar!

Welkom bij Pechonderwegservice.nl. Sinds juni 2015 dé aanbieder van de meest volledige en voordelige mobiliteitsservice van Nederland! 24/7 binnen- en buitenland hulp bij autopech, pech met de caravan en/of aanhanger en inclusief woonplaats pechhulp service voor slechts €49,95 per jaar! Geen eigen risico, geen eigen bijdrage bij autopech. Een goede en complete mobiliteitsservice waarbij u bij onverhoopte pech snel uw weg kunt vervolgen! In Nederland zijn wij gemiddeld binnen 35 minuten ter plaatse!

€ 49,95 per jaar voor 24/7 pechhulp in eigen woonplaats, Nederland én Europa? Voor auto, caravan en aanhanger? U vraagt zich vast of hoe wij zoveel goedkoper kunnen zijn ten opzichte van de prijzen van ANWB en Route Mobiel. Neem contact met ons op voor meer informatie >>