Geschiedenis

2003: Guus opent zijn eigen garage.

Wie is Guus?
Guus is voor vele mensen een bekend gezicht in de autowereld. Als Turks jongetje van 6 jaar kwam hij naar Nederland. Op de basisschool leerde hij de Nederlandse taal en cultuur kennen.
Daarna ging hij naar school in den Briel, omdat hij koos voor het vak motorvoertuigentechniek.
In die tijd sleutelde hij veel aan fietsen, brommers en… auto’s. Hij verliet de school als leerling automonteur.

Bij zijn eerste werkgever (Volkswagendealer) stelde hij zich netjes voor: Ik ben Huseyin.
Zeg maar: Huus. Waarop gereageerd werd: Hoe?? Guus!! Ook goed. En “Guus” bleef het.

Bij dit bedrijf volgde hij zijn verdere opleiding: na 2 jaar werd hij gevraagd als monteur, bij toentertijd Volvo dealer Steenbeek in Rockanje.
Na 3 jaar gewerkt te hebben als monteur, kreeg hij magazijnmeester erbij. Na 6 jaar daar te hebben gewerkt werd het Volvo dealerschap stopgezet in dit bedrijf. Guus koos voor een andere werkgever in Hellevoetsluis. Ook ging hij de avondschoolbanken weer in, om diverse diploma’s te halen. Ondertussen leerde hij zijn vrouw Nel kennen, samen krijgen ze 2 zoons en een dochter.

In 2002 werd het plan geboren om een eigen garagebedrijf te beginnen, de ambities waren er. Op zoek naar een pand. Dit werd werkelijkheid aan de Ravenseweg 13J in Hellevoetsluis. Een pand wat we huurden en zelf inrichtten als garagebedrijf.

Op dit adres ontstonden na vier en een half jaar problemen met de parkeergelegenheid voor de klanten. Vervolgens verhuisden we (in de zelfde straat) naar 13D. Met een mooi rood hek ervoor zodat ’s avonds de boel netjes afgesloten kan worden. In het pand werd een speciale vloer gemaakt en vijf nieuwe bruggen geplaatst. Alles van voor af aan weer op nieuw opgezet, zodat we daar weer deze uit de hand gelopen hobby voort konden zetten. In januari 2013 hebben we ons 10-jarig bestaan gevierd. We hebben een leuk team wat voor de klanten hun uiterste best doet:

Zo snel, goedkoop mogelijk en veilig iedereen weer de weg op te helpen.

 

guus-carservice